hoisann

har henta gamle datamaskinen min frem fra støvet igjen, den som har alle bildene og musikken min. Spenningen er stor i det den driver å starter opp ved siden av meg her.

Innser at jeg må ha vært mer kreativ da enn jeg er nå, slo meg at det var denne maskinen som har slackware-7 med debian-unstable på toppen. Sånt hadde jeg faktisk tid til å sløse tid på før :-).

Ser ut til at det er 392 dager siden sist det ble kjørt fsck på den så den ville liksom ikke starte sånn uten å sjekke 80 gig med data først :-(.

B er nordpå, så nå er det vel arbeidsuke for alle pengene, tanken er vel å gå i ship-mode på en del ting på jobben, deriblant kanskje introdusere den gamle maskina til miljøet (den har jo allerede gamle bekjente i huset).

B-nordpå er jo egentlig ikke det dummeste det heller ettersom jeg da faktisk har sitti alvorlig mye i telefonen med alt mulig rart for å dekke opp litt dødtid og fått jobba en del i dag. Eller dvs. jeg har sitti på bryggeriet nesten heele dagen og egentlig ikke gjordt så mye annet enn å prate…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *