meget er forskjellig, men det er utenpå

Hørte på sånn debatt (der begynte jeg vel setningen som en superduper fjortenårgammelskoleelev) med bla. Jens Stoltenberg og Kjell-Mangle Bondevik tidligere i dag.

Man kan si mye om politikk, norsk eller utenlandsk, men jeg trekker iallefall tilbake alt negativt jeg sa om britisk valgkamp.

Jeg vet iallefall at jeg ikke skal stemme på det jeebus-loving prozac monsteret som bærer navnet kjell-mangle…

Mycket mulig FN mener vi er verdens beste land å leve i, men når man sammenligner med Etiopia og Irak så er det jommen ikke så rart. En kan vel ikke seriøst mene at siden FN sier vi har det bra så trenger vi egentlig ikke å bry oss så veldig; folk går på trygd og koser seg!

Nok politikk for en dag :-).
Skal faktisk ta å levere selvangivelsen min nå (og ja det er litt seint, men sånn er det bare), dette skulle liksom bli en bra blog og greier, men jeg innser at mandag er liksom ikke den dagen det skjer mest her i verden. Iallefall ikke på min front :-).

Skal på røde kors og donere litt blod i morgen, understreker her at jeg ikke dilter etter bjellesauen, men faktisk meldte meg som blodgiver FØR han skalleper kom i avisa og sa han hadde blodkreft og whatnot!

Kjapp skumming igjennom telefonlista tilsier at jeg ikke har snakket med noe spennende i dag (not to say at de jeg har snakket med er kjedelige, men dere snakker jeg jo med hver dag)…

Så det så…

Vennlig hilsen
Beppo

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to meget er forskjellig, men det er utenpå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *