ny teori…

Det er greit å kjøre på rødt så lenge man gjør det med et intellektuelt soundtrack… med andre ord det er helt greit å kjøre på rødt når Brahms dundrer på stereoanlegget, skulle man tilfeldigvis være enn sånn traktor-elskende grøftegraver som faktisk har den senkede bilen fylt til bristepunktet (som da er litt lavere enn for andre biler pga. de nedfilte fjærene) med scooter og whatnot; så kan du bare returnere puste-rettighetene ved neste korsveg.
Du går rett i fengsel og trenger ikke å ta imot 200 dinarer om du skulle finne på å passere start.

Det jeg sier her er vel egentlig at jeg ikke kan motstå utskudd som kjører i overstylede Audio 100 eller slitne BMWer som burde ha bytta det som går ann av deler fremfor å kline en streamer til ørti kroner, stereoanlegg nok til å gjøre quartfestivalen forlegen og har de 14 år gamle arvingene til FuckForForrest som inventar i baksetet.
Dette er selvfølgelig de samme idiotene som dobbelparkerer på bensinstasjonen, ikke skal de fylle engang; men de skal inn å se hvor billig de klarer å få krangla seg til en pølse; gjerne etter de har diskutert prisen på alt!

Klipp dere og få dere en jobb, gjerne på Statoil. Så skjønner kanskje dere og at det finnes andre kunder som faktisk skal handle, pluss at trollet i eska/kassa er faktisk ikke den som bestemmer prisene, og sjefen blir faktisk sur om trollet i eska begynner å bestemme prisene selv!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to ny teori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *