Nytt år — nye forsøk

Nå har det gått rundt 6 måneder siden sist jeg tok TT buss, så jeg tenkte det var på tide.
Klok av skade bestemte jeg meg for å ikke sjekke bussruta før jeg gikk ut (slik at jeg ikke skulle bli skuffet over at bussen akkurat hadde gått eller lignende).
Joa sikkert og visst så passerte det en buss rett forbi snuten min mens jeg var 250 meter fra bussholdeplassen.
strike one

Kommer opp til bussholdeplassen — fullt klar over at det er sommerrute — og forventer at nå må jeg vente sikkert i tre lange og tre brede.
Positivt! Det går buss hvert kvarter, og den jeg akkurat så må jo ha vært helt utenfor rute da det ikke er mer enn 8 minutter til bussen går.
Det begynner å småregne…
strike two

Klokka blir kvart på, whee , ett minutt til bussen går!
Klokka blir ett over kvart på, klokka blir ti på, klokka blir 5 på… jaja tenker jeg; får ta neste buss da, den går jo om 6 minutter.
strike three

Klokka blir 1 på og jommen kommer det ikke en buss, hopper nå på klok av skade. 13 minutter for sent, ekstremt spør du meg!
Sånn for at TT skulle virkelig få lov til å vri kniven rundt i såret så har de med de “nye” (ja jeg vet at de har vært der lenge, men jeg tar bussen sjeldent!) billettmaskinene virkelig klart å tukle med bukta i begge endene! Overgangen min, som tidligere varte i 1 time fra du fikk billetten, varer nå i 46 minutter.

Bussen skulle jo gå 14 på og det at den ikke gjorde det er sikkert den usynlige giganten i himmelen sin feil; iallefall ikke TT!

FY

Etter tre strikes, så velger jeg å spasere til første base neste gang…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *