hippokrati…

For få år siden ville dette vært utenkelig — skrev han uten å skamme seg i det minste — så trykket han ned epleknappen og skiftet tab.

Erase & Rewind;

Joda, jeg sitter på en iBook G4, dette skal vel kanskje bli min neste maskin, hvem vet. Uten å bli for nerdete har så har MacOSX blitt ekstremt sexy (sexy hvad operativsystem angår); det er kraftig men alikevel brukervennlig. Ligner meget på hva det virker som Gnome prosjektet satser på.

Eple har pene maskiner, og tålelig god kvalitet (ikke helt best i klassen). Her som alt annet er det absolutt en tilvennings- og lærings-kurve som må forseres, men alle skryter jo sånn av epleprodukter at noe må det jo være…

Vi får se hva et par uker på Eple gjør med en stakkarslig sjel.

I andre notaer kan det nevnes at jeg endte opp på dusken under 6pack med Herr Steinfeld fra NRK. Ekstremt spennende individ, aspelutt nota verdig. Var på en kort konsert med LSL på laurdag og, artig å se at noen kan leve seg inn så grusomt i rollen/musikken; dog jeg er ikke sikker på om de mente “Play that funky music, whiteboy” ironisk eller om de var seriøse.
Noen burde ta en titt i spegelen…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to hippokrati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *