Livet i sus og dus

Da var det valg dag igjen, og søknadsfrist for ISFiT 2007. Alt på samme dag, hva mer kan en stakkars student drømme om?

Fikk en “Dus Fruktdrikk – Mildnet med melk” stukket i hånden av en Tine representant på vei inn til skolen i dag. “Fersken & Aprikos” står det på siden. Hadde jeg visst at den var mildnet med melk, så hadde jeg sikkert ikke tatt i mot, men i den andre lanken så hadde jeg en QuarterPounder så jeg tenkte “sjit la gå, litt sunt har aldri skadet noen”…

Så nå står den der og stirrer på meg – uåpnet. Gudene vet hva som åpenbarer seg hvis man åpner den, frukt og melk, i full symbiose… fysj!

De siste ukene har jeg spekulert mye over min nye plan for matvarebutikk med disksalg. Jeg innser at dette ikke er noe for alle, men tenk hvor greit det hadde vært om man kunne plukke handlelisten på internett, i tryggheten av sitt eget hus og heim; så bare gitt referansen sin og fått utlevert akkurat det en skulle ha.
Da hadde man sluppet å traske opp og ned for å leite etter Colemanns Sennepspulver innimellom bleier og tepose-klyper.

I tillegg kunne man ha en kasse for de som ikke hadde bestemt seg, eller ikke vil bruke internett hvor man kan fortelle disponenten hva man vil ha, og haun går og finner det. Raskt og effektivt, mye kjappere enn en vanlig kunde ville kunne.

Dette måtte jo kunne medføre besparelser for alle parter! Mindre hylleplass nødvendig, mye mindre presentable lokaler, mye mindre svinn, osv.
Alt dette burde jo til syvende og sist regne litt på oss forbrukere og medføre lavere priser…

HURRA for gulesider?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Livet i sus og dus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *