Når mitt öie – Trött av möie

Fikk brev fra HMKG i dag, de skal visstnok ha 150års jubileum til neste år. Ikke var de ute etter penger engang… de lurte på om noen ville delta. Vi får nå se.

Snabelen har vært syk lenge, skylder på stud-drift og ryktene skal ha det til at det kanskje er noe i beskyldningene mine. Ser ut til at orakel ignorerer forespørselen min om å få tilbake livet mitt siden juli…

Irritabelt. Har alle kommentarene, men ikke hva de er kommentert til :-/. Får vel gjenskape det fra google og litt og hvert senere.

til dagens tema. Når mitt øie Trøtt av møie .
Foruten å være en fin salme, så referer jeg heller til den ufyselige mengden reklame som finnes i verden. Mest spesifikt sånne bedrifter med utsalgsbuler i sentrum. Hva er egentlig vitsen med å ha en million kopier av sin egen logo på fasaden?

Med mindre du har en utrolig intrikat og pirrende logo (på mange plan), så holder det at jeg ser den en gang. Faktisk så dør det en liten bit inni meg hver gang jeg ser samme logo 13 ganger på samme fasade… da får jeg skjeldent lyst til å gå inn. Mulig dette appelerer til massochister, men jeg foretrekker å ikke dø masse inni meg hver dag.
Da blir det så lite igjen til slutt…

NaNoWriMo sier jeg bare…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Når mitt öie – Trött av möie

  1. Pingback: car listings for sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *