Sinnasmurf!

åpent brev til Sporthuset Byåsen rg snabelalf sportshusetbyaasen.net

Kjære Sportshuset Byåsen.

Beklageligvis ble det dere da. Ikke fordi jeg nærer noe spesielt hat mot Byåsen, tvert derimot, ei heller mot sportshus. Jeg forstår at det sikkert ikke er enkelt å åpne et Sportshus på Byåsen. Jeg har egentlig det jeg trenger av sportsutstyr, om det ble kjøpt til konkurransedyktige priser, det vet jeg egentlig ikke. Jeg har det ganske godt sånn som jeg har det jeg. Trener opptil flere ganger i uka, faktisk.

Nå til sakens kjerne. I mellom 20:44 og 20:55, i dag tirsdag 29. november, ble jeg grovt trampet på. Misbrukt, om dere vil. Fornedriget på en måte jeg forbeholder meg retten å tillate kun en spesiell type mennesker. En av deres kjøtt og blod, tok seg friheten å stikke reklame inn under vindusviskeren min.
Dette er noe jeg kun tillater parkeringsvakter. Ikke at jeg egentlig tillater parkeringsvaktene det, men de gjør det uansett, titt og ofte egentlig.

Så når jeg da returnerer ut fra Bunnpris (jada, kun på post-i-butikk, handler ikke på Bunnpris vet de). Sikkert som banken, så ligger det der, et fuktig, kaldt, ikke spesielt tiltalende (grafisk altså) ark under vindusviskeren min.

Jeg skal ikke love at jeg aldri kommer til å handle hos dere. Jeg skal ikke fortelle alle vennene mine at de for gudsskyld ikke må handle hos dere vindusviskersodomister. Jeg ber dere bare pent om å ikke legge ting under vindusviskeren min igjen.

Der skal det bare en ting, parkeringsbøter!

Jeg har nemlig planen klar, må dere vite. Når revolusjonen kommer, så skal alle de som legger ting under vindusviskeren (ikke parkeringsvakter, de gjør jo kun jobben sin) opp i mot veggen. Ganske tidlig også. Rett etter tubaister har jeg ført dere opp på lista mi.

Lykke til med geskjeften. Håper dere kan lure den jevne byåsing ut i marka med nye Salomons med mye rød Swix på, kanskje med Ulvang på bena og Madshus på toppen ; men for gudsskyld, vindusviskeren min får dere aldri!

Mvh,
andy
-en livsglad laks

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Sinnasmurf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *