Tidenes norske låt…

Bransjebajasene i ballade har kåret årets norske låt. Topp det , sier snabelalf dått org i en tålelig fersk kommentar.

Jeg har vel tidligere ytret min mistillit til Joachim Nielsen og det meste han har lagt sine fingre på. Delvis propagert fordi dette er sanger som fulle mennesker klarer å synge, gjerne av full hals. Dette totalt uten hensyn eller innsyn.
Fulle menn (spesielt, men i PK2005 så tar vi med kvinner au) bør ikke synge. Spesielt ikke offentlig.

Det måtte bare skje… Det ble selvfølgelig schlägeren To fulle menn som vant. Rett skal være rett, bra tekst; men ødelagt av alt for mange fulle menn.

Jeg stiller meg vel i rekkene av folk som sier det er litt underlig at ultra-kommerse P3 og spirit sammen har klart å lage en liste hvor ingen av de øverste 100 (eller hva det nå var) faktisk er laget før 1980…

Velger å ikke kritisere det for det, da det er så godt som umulig å lage en liste over all times; spennet i sammenligningsgrunnlaget blir bare alt for stort og ingen har egentlig noen spesielt godt utgangspunkt for å sammenligne alle.

Lykke til med å finne noen som var hipp fra 1905 til i dag… men fjellvettreglene gjelder vel her og; det er ingen skam å snu. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade; Det beste norske, fra nitten åtti , og fremover…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tidenes norske låt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *