Vi følger opp med en liten oppdatering…

I tråden, get with the programme: originalen
den oppdaterte:

Solvår Nyhavn
I mangel på bedre kilder så bruker vi google.
i rekkefølge:
Solvår er studentrepresentant i Norske Arkitekters Landsforening.
Hun er jo da ei lita jenta (som forøvrig også er eldre enn meg, ganske vesentlig mye om du skal være fin på det…). melder snabelalf.org.
Hun stiller seg kritisk til skinte (skitne; snab.anm.) glass melder universitetsavisa
Hun er jo da ei lita jente (som forøvrig også er eldre enn meg, ganske vesentlig mye om du skal være fin på det…). melder planet.samfundet.no.
Hun fortsetter med flaggsakene, og arkitektnytt blir månedsblad.

Når sant skal sies, så er det vel ganske mange som vet mer om henne enn meg. Google skuffer egentlig, og vi satser på innspill fra salen skal det komme noe bra på bordet.

D Andreas Bach
Diktator over de bachelaureate av Sør-Trøndelag vall.
Syklet til Oslo med Asbjørn (se Asbjørn). Har brutt ut av sameiet med Stine (se Stine), og lever nå livets glade dager. Snabelalf har tatt på seg gag-ball’n og nekter å si noe. Men glade dager, det skal han ha.
Hans nettside tok en bråvendig ( underlig.net altså) ca. samtidig med hans innlemmelse i Norges mest populære sosiale status, men den humper og går.

Stine Kolbeinsen
Flyttet fra sameiet. Egen gård nå, heter vel vinterheim . Studerer noe utenlandsk; anglikansk kanskje, ikke helst sikker. Det var like før hun fikk en runde med Google og, men da hun har nettside og vi allerede har brukt Google meme’et så valgte vi nettsiden. Stine er blekt hasellbrun, gjennomsnittlig og er 167.64 x 57,606 melder siden hennes. Pluss at hun har hull i leppa. Forlater visst aldri hiet uten musikk.

Asbjørn L. Johansen
Glad i sykkel. Har byttet ut nettsiden. Ikke så showboat, men asbjorjo . Det har vel hendt seg at jeg og Asbjørn har misbrukt NTNUIs treningsanlegg et par ganger. Juryen er fortsatt ute på om vi faktisk trener eller om vi titter på jenter som løfter mer vekter enn vi klarer, til sammen . En god kombinasjon muligens. Asbjørn begynner nå å nærme seg ferdig utdannelse, etter å ha lekt student i ganske normert tid. Han har også en mørk fortid fra Chippendales. Et bilde sier mer enn tusen ord, se nettsiden hans.

Kjersti S. Børseth
Lenge siden jeg har sett noen Snabelalf-genser (og merch lar vente på seg, virker som markedet er begrenset). Visstnok har hun nylig gjort oppgraderinger på schæstefronten. Hun bor i Trondheims svar på Brooklyn. Det eneste stedet du faktisk må holde over 50kmh for å unngå å få rappa hjulkapslene dine. Chicago Cubs cubbien eksisterer og sitter og titter på elefanten som skriver dette, men de vinner jo fortsatt ikke noe… sist de faktisk vant noe hadde fortsatt Dinosaurer lov til å spille baseball. Omlag 7 og en tre-kvart juratid siden, men det er vel kanskje ikke S. Børseths skyld.
Hun har forøvrig fortsatt samme telefonnummer som før. Nettside, er jeg ikke helt sikker på.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Vi følger opp med en liten oppdatering…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *