When I act like a dolphin

Om kvelden når det mørkner og alle går til ro
da stenger jeg for stall og for låve

Det går raskt mot jul, i år som alle andre år har jeg sørget for å leve opp til ryktet. Ingen julegaver handlet, ingen planlagt… eller jeg har tenkt litt, men ikke kommet med noen konklusjoner.

Vet ikke om jeg skal satse på at julenissen gjør jobben sin selv i år, eller om jeg skal krype til korset og handle. I går/dag var vel årets værste handledag, men smart som jeg er så velger jeg å vente iallefall til torsdag eller fredag.

Kan vel ikke bli værre enn i fjor hvor alle gavene ble handlet på juleaften… har forøvrig ikke tid til det i år. Skal prøve meg som kirkemusiker igjen i år.

Ellers så merker jeg at blogg’er ødelegger google. Hva skal verden komme til når man søker på en sangtekst og det man får opp er en eller annen weirdo fra vestlandet som har brukt ei linje eller to som introduksjon i bloggen sin.

Reitan

Driit og loort !

Kort fortalt, skal folk ha gave vil jeg ha konkrete forslag med prisoverslag og utsalgssted (gjerne med åpningstid og parkeringsmuligheter kartlagt).

Forsåvidt, don’t get your hopes up, du bør helst ha vært gift, i familie eller værre; i mange år; før en er klar for å få gave fra Alf Snabel!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to When I act like a dolphin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *