Hepstars-galore!

databaseøving

Godt å se at studasser også har øye for detaljer. Ikke at det var noe annet i den øvinga som faktisk var kvalitet, men men. Små barn, små gleder, alt det der.

Inspirasjonen er ca. like tom som kaffekoppen, så jeg avslutter nå med å fortelle dere hva jeg spiste til frokost:
Pariserloff från Ultra med roastbeef og ost (en halvpart hver). I dag ble osten litt tynn, og smaken led desverre under det. Roastbeefen fra ultra var like ille som sist gang, vurderer å ta lærdom av hele greia, men det får bli siden. Det er fortsatt nok til et par runder til.

For vår 75% danske leser, så kan det meddeles at jeg i går pressa i meg de siste Hattings rundstykkene. Dette var slutten på pakken med “Flutes” (se: hva enn det nå er ), og det skal jeg ikke kjøpe flere ganger. De falt rett og slett ikke like godt i smak som de runde med valmuefrø på.

Til frokost i morgen, for å ta gledene på forskudd, ser det ut til å gå mot en liten krise. Det har vært litt slapp styring av logistikken rundt Hatting. Det betyr at det lukter havregrøt lang vei ettersom jeg ikke ser for meg at jeg gidder å dra ut å kjøpe rundstykker FØR frokost.

Ai Ai.

Tror vi skal prøve litt grovere saker med et rustikt preg så må jo det være en sikker vinner.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hepstars-galore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *