Ikke-italiensk

Belle & Sebastian

De sier at et bilde er verdt 1000 ord. Ettersom dagens bilde er av middelmådig kvalitet så er det nok ikke verdt mer enn 800, tenker derfor å fylle ut de siste 200 selv. Snabelalf skal ikke ha rykte på seg for å ikke levere varene!

Så for å få til de siste 200 orda så kan det berettes om frokost. Frokost er dagens viktigste måltid. Derfor hadde jeg til frokost i dag 3 rundstykker, fra Hattings bakeri. Kvalitet fra a til å på Hatting, dog du må jo steke de selv. 7 / 10 for det.
Pålegget var roastbeef på to, og norvegia på det siste. Roastbeefen får 3/5 (fra Ultra, vel mye stekt), osten derimot 5/5. Tilsammen; 8/10.

Alt i alt fikk dagens frokost 15/20. Det må jo kunne sies å være en over gjennomsnittlig frokost. Dog ikke helt i toppskiktet. I morgen står det egg på planen. Kokte egg. Det skal potensielt kombineres med ost. Det er aldri noe galt med ost. I morgen sikter vi høyt, kanskje en 18-19 poeng.

I overimorgen er det ikke planlagt noen frokost, det er Norges bursdag og alt det der. Så det blir vel noe norsk. Sikkert noe med ost.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Ikke-italiensk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *