Når mørket no’ har sænka sæ

Papirløst samfunn, meg et visst sted .

Det er klart for årets runde med eksamener, og i god eksamensstil har jeg nå brukt en gode 30 minutter på å leite etter kalkulator og semesterkort. Den første var ikke vanskelig, for det bruker man jo en gang i blandt når det blir vanskelig, men semesterkort, jeeez.

Ikke skjønner jeg hva semesterkortet viser som jeg enten ikke kan forfalske/lyve meg til, eller som disse pensjonistene ikke kan sjekke opp mot en navneliste fra NTNU. Alle som er meldt opp til eksamen står jo på lista; står du der ikke så er det trøbbel i tårnet og troll i trompeten uansett.

Moro nok i prosessen leting har jeg nå finni et par henlagte anmeldelser, 2 rosa semesterkort, et grønt (med komplett brev) og årets blå. Timelister fra gamlejobben (ferdig utfylt må vite). Gjenparten til veiavgiftmerker til to forskjellige biler, 2 passfoto fra siste runde med nytt pass. Utallige møteinnkallinger, to prikker, referater, prospekter og annet møkk og to bæreposer med kvitteringer.

Montro hvorfor jeg sparer på alt dette, men men, skulle jeg lure på hva jeg gjorde i Sparebanken Midt-Norge i mai i fjor, så har jeg kvitteringa i en pose her et sted… må bare lete litt til først.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to Når mørket no’ har sænka sæ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *