En ulv i fåreklær

er fortsatt en ulv.

Snabelalf har dratt på seg sommerklærne og er tilbake for fulle mugger. Nå ryktes det at Moldejazzfestival er rundt døra, Olavsfestdagene er rundt døra, dørkarmen er rundt døra og det er feststemning for alle penga. Det betyr at Alf og Snabel kanskje skal en tur på byen. Vi får se. Elefanter er ikke så velkomne på byen nemli’.

Snabelalf still keepin’ it reaaalz yo!

Vi gjør som alle andre internettkunstnere, vi bruker wordpress. Nå også importert arkiver fra attenhundre og rosenkål-siden. Det betyr en bedre opplevelse for, ja du tenker rett nå, deg. Kom ikke her å si at vi ikke tenker på dere, kjære elefantvenner.

Hattings-pakketur til neste år:

Hattings
Som dere ser så har Snabel og Alf allerede finni bussen som skal ta oss rundt det naturskjønne landskapet i Horsens.
Gled dere. Det er begrenset med plasser!

Politisk Propaganda

Vet ikke helt om dette er positivt eller negativt; men det kommer nå uansett fra Aftenposten (via Wikipedia):

Sist du satt her som statsminister, spilte du spill på nettet under anonymt navn?

Jeg var Steklov! Da de åpnet KGB-arkivene, var Steklov kodenavnet mitt, ifølge VG. Einar Førde var Dudin. Jagland het noe jeg ikke husker. Mitt navn er Steklov! From the archives of KGB, altså! (JS ler så han rister). Det er jo noe av det ypperste det, når Steklov logger på.

Strategispill?

Ja. «Age of Empires». Man skal passe på matforsyning og befolkningsvekst, at man har nok korn, jern og gull og sånn. Men jeg kommer aldri på høyt nok level! Spillet begynner i middelalderen, og jeg kommer knapt til napoleonskrigen før jeg blir slått ut. Det blir for mye opprør og sult i mine rekker.

Selv med din erfaring?

Jaja, men det handler nok mer om motorikk. 13-åringene jeg spiller mot, er kjappere i fingrene. Før jeg får satt opp teltet mitt, har de satt fyr på mølla mi og stjålet smeden min. . . Problemet med nettet er at jeg blir slått. Det er steinhardt der ute.

Du må få inn rådgivere?

Nei. For planen er god. Men i det siste har jeg hengt fast i et enklere spill, «Red Alert», mer et rent slag. Jeg trenger ikke tenke på mat til folket eller sko til hesten, bare våpenfabrikker som lager tanks. Men enten jeg er amerikaner eller brite, Steklov er navnet!

Ser du likheter mellom spillet og deg som styrer et land?

…Eeh. Jeg er varsom med å bruke lærdommen i politiske beslutningsprosesser. Men du står foran valg. Du må produsere mat, men det gir færre soldater. Å satse på ryttere gir færre bueskyttere. Men husk: Dette er spill. Et spennende spill!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to En ulv i fåreklær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *