Sommerferie

Alf og Snabel tok seg en ferie, sånn helt uten å si i fra. Ikke akkurat slik man vil at det skal fungere, men en får gjøre det beste ut av det. Ingen sure miner. Håper de tok med noe solskinn tilbake.

Dagen i dag, skal vi ikke fortelle om gledene vet Hattings (dog vi registrerer at det er flere og flere som blir med i denne glade Hattingsfamilie. Til neste år setter vi opp pakketur til byen Hatting ved Horsens for oppleve Hattings i Hattings rette miljø).

Dagen i dag, for å komme til saken(e), skal vies til en Statoilmelding. Det er da en uregelmessig kunngjøring fra kongeriket Snabelium. Den minner litt om fiskerimeldinga, men omhandler ståa ved viktige statoilstasjoner.

Statoilmelding #1-2006 for perioden frem til 30. juli:

Statoil Innherredsveien – tilbake på topp etter et lite kursfall grunnet en episode rundt urutinert vasking av burgermaskin. Feilfri matlevering kombinert med reintroduksjon av Pepsi Max Lemon Twist i varesortimentet gjør at de nå er tilbake på første.

Statoil Nardo – etter en kjapp tur på topp, så er det tilbake til nummer to blant døgnåpne, men det er langt helt opp til toppen. Trekk for burgermaskin som vaskes hele tiden og atpåtil var ødelagt da de var på toppen. Kaffemaskinen er upålitelig og lager følgelig dårlig kaffe. Pluss for Pepsi Max Lemon Twist.

Statoil Osloveien – Populær blandt kjennere, som Ivar F. Andresen ville ha sagt det. Den har fortsatt kun åpen til to og tjue, men det er veldig mange andre positive trekk ved denne lille perlen av en stasjon. Stiller i en klasse for seg selv. Mangler kun døgnåpning for å gå helt til topps.

Statoil Nidarvoll – Mangler sjel, det er rett og slett ikke mer å si. Mangler sjel!

Statoil Tungasletta – Det er rett og slett vanskelig å uttale seg om denne stasjonen. Er det en uslepen diamant, eller er et ondskap pakket inn i gavepapir… Det gjenstår å se, tidens tann vil nok avdekke det som avdekkes skal.

Med dette avslutter vi dagens statoildekret. Vi er meget klar over at et par stasjoner har slippi unna for denne gang, men det har rett og slett den enkle grunn at de ligger upassende i forhold til reiseruta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sommerferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *