Enda en…

…går inn på den voksende lista over folk som skal opp mot veggen når revolusjonen kommer. Legge merke til når og ikke hvis. Det plottes og planlegges i bakgrunnen. Det smøres Hattings og det slipes støttenner. Men nok om det. Dagens nykomling vet godt hvem han er, vi prøvde å gi han et stink-eye og vitror nok det sitter i.

Når man kommer ut av dusjen så er man jo nylig dusjet, vi ser dermed ingen grunn til å initiere luftangrep via aerosol mot hele garderoben. Spesielt ikke når din payload er av den billige sorten, rett og slett flybensin. Napalm (subsidiert Mk47) ble forbudt allerede i 1980. Du skal så på lista. Det er mulig at du ikke dusjet, men det får stå for din egen regning, alle dusjene var ledige og du var helt alene i garderoben. Neste gang skal du smake håndduk, whip whip!

Mer viktig LAVINDA!, selv om du har flyttet til Tigerstaden og latt deg innrullere ved hovedstadens universitet, så må du jo fortsette bidraget til blogosfæren!!!! HVOR ER Annalavindas guide to the Galaxy?!?!1elve1!?

Legger forøvrig merke til at du har navnet Sandvig, det har du holdt hemmelig! Etter den lille oppdagelsen var familietreet kun en liten Google unna. Snedig!

mvh,
Alf og med påholdent tastatur, Snabel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Enda en…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *