Oppsamling…

Et lite oppsamlingsheat for å få ut det som klør på tunga. 

Snabel  Alf som de internasjonale røverne de er, har besøkt Statoiler i hele midt-norge siden sist. Traumatisk som midt-norge kan være, så vil vi ikke snakke om det. Det vi registrerer er at de fyller kaffekoppen veldig full ute på landet. All den praten om at man alltid får halve kaffekopper i distrikta har vist seg å være tomme urbane myter.

Den eneste vi husker er Statoil på Oppdal. Der har vi vært flere ganger. Ja pluss den som ligger ved siden av spekemat-fabrikken litt lengre nord (Berkåk eller Støren eller der omkring). For den har så rart vareutvalg.

Ellers et word of advice når man skal “snakke” seg inn på et utested, så lønner det seg å gjøre research. Det holder ikke med et fornavn når du skryter på deg at du kjenner ham godt. Vi tviler på at etternavnet hans er ansvarshavende og faktisk så koster det ikke oss en kalori å ikke tro deg. Når alt kommer til alt, så er vi ganske sikker på at han har et etternavn.

Når said intime-bekjent av deg så står ved siden av oss og lurer på hvorfor han ble kalt til trappa, uten å kjenne deg igjen, så har du på mange måter spilt både trumfkortet og alle andre kort over ti på en gang. Tror nok du har overmeldt hånda di litt og må se at både store- og lille-slem går deg hus forbi.

 Booooya! Nå skal snabel alf ut å spise spareribs. Alf tar ribbene, mens Snabel skal ta seg av alt det grønne!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Oppsamling…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *