In der Not frisst der Teufel Fliegen

– I nøden spiser fanden fluer. På originalspråket. Det er ikke alltid like bra å ta en Plato (å gå til kilden), men det fungerte denne gang (f.eks. så er faktisk, tiltross for en dårlig film, The Talented Mr. Ripley, hakket bedre enn Plein Soleil).

Vel uansett, grunnen er da seff at internettet er, ganske så bokstavelig talt, a bit under the weather. Trodde i en periode at det var brukt opp og at det var tomt for internett, men vi oppdaget kjapt at alle andre fortsatt fikk intervevjuice ut av kranene sine, så det er bare oss. Det betyr kjære lesere at vi kommer og går litt. Når det er dårlig vær, går vi, og vi kommer når været er bra. Med litt flaks så kommer telewerken gellsellschaft og utbedrer en gang i løpet av våren.

Vi har mang en gang limt inn bilder fra strabasiøse utflukter på Gløshaugen, i dag er intet unntak. Bildet ble av semmer kvalitet, men vi kan forklare hva det faktisk står. Teksten på bildet er Limt fast. Dette er da en sånn dingseboms som skrur på lyset når du går inn på do. Så om det er for å unngå at folk stjeler den at den er limt fast, vites ikke. Hvorfor den ikke er montert med skruer vites heller ikke. Egentlig så lurer vi veldig på om noen har vært morsom å limt den fast på pur f**n.

Vi lot den iallefall henge, og lurer litt på hvorfor ikke alt annet på NTNU er merket med festemåte også.

Limt Fast

Vi merker her selvfølgelig at mange av bildene våre fra NTNU, kommer fra dobesøk som f.eks. her eller her. Det er vel bare en bekreftelse på at toalettbesøk er en gave som bare gir og gir.

Til slutt skal vi gjøre noe vi har lært av Puff Daddy. Vi skal gi props to our peeps, vi vet ikke helt hva det betyr, men gjør det alikevel. Nye skudd i underskogen/blogosfæren/interveven and a dark wind blows og tempetowers.biz .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to In der Not frisst der Teufel Fliegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *