Partyslanking!

Snabel og Alf henger en del forann kassa på diverse kiosker og har ikke klart å unngå å få med oss at Grete Roede nå uttaler til Se&Hør (eller et eller annet glossy-kasseblad) at hun “hemmeligheten” hennes var amfetamin. Så var katten ute av posen, ikke akkurat noen heksekunst å gå ned 30 kilo når du flyr rundt på speed. Vi lurer mest på hvordan trimsykkelen hennes så ut etter et par striper i nesa.

Det sagt så innser vi at det er en del muligheter når det står amfetamin i Se&Hør. Det finnes jo en hel skokk med preparater som inneholder amfetamin og amfetaminderivater som er ganske så stuerene. Iallefall på 70-tallet. Vi ser ikke helt for oss Fru Roede liggende på plata med ei sprøyte i arma heller, dog det var kanskje der hun lærte triksa. Det er ikke mange fatso’er der heller.

Alle vi som har lurt på hvordan det gikk ann å bli så rik på slankekurer har vel fått svar nå iallefall, er ikke så rart at du blir god for en del penger når slankekurene du pusher i bunn og grunn er dopsalg. Det er vel ingen hemmelighet at det er penger i narkotika. Når du i tillegg omsetter “kurene” dine via nettverks- og homeshopping-metodene så er du vel kanskje det man ville kalle en fremifrå narkobaron!
Montro om hun bør vente seg et nærmere besøk fra Økokrim og skattemyndighetene…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Partyslanking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *