Sykemeld macht frei!

Tampen av fjoråret ble mediawise dominert av tre saker, Revisor-“skandalen” til NRK, Statoil/Hydros (mangel på) nye navn og sist men ikke minst akevittsaken. Snabel og Alf var rett og slett for opptatt med å snafse i seg julekaker til å la seg affisere, men har nå tenkt å komme med vår uttalelse angående akevittsaken.

Vi belyser tre punkter:

  • Som sykemeldt (virket som det ikke var aktivt ettersom han tok fri) så bør man jo avstå fra det som sørget for å gjøre deg syk. Er du sykemeldt for asbest-plager, så river du ikke ned asbesten på hytta i sykeperioden. Likeledes lurer vi da på om Sandberg ikke drakk alkohol i løpet av jula? Om han gjorde så er vel det litt mot hensikten med sykemelding?
  • Hvorfor de som lager arbeidsmiljølover og regler selv har arbeidstid som tydeligvis strekker seg til sent på kvelden da avstemningen (hvor Sandberg var beruset) var berammet LENGE etter normal arbeidstid? Hvis ikke de som kun sitter og flytter på kommaer hele dagen klarer å planlegge arbeidsdagene sine hvordan forventer de at bla. helsepersonell, transportansatte og andre som har veldig uplanleggelig arbeidsdag skal klare det?
  • Pluss helt til slutt, 3 akevitt og en pils. SNODIG blandingsforhold. Spesielt uten mat. Hva resten av Transport- og kommunikasjonskomitéen hadde i seg vites ikke, men med 15 medlemmer så ville et snitt på Sandbergs inntak gi totalt 2 og en halv flaske akevitt. Imponerende at det ikke var bedre planlagt at noen hadde skaffet han vara.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *