I’d like to teach the world to sing (in perfect harmony)

Hvis du søker etter “norske fnutter” på google, i søken på « og dens broder » så foreslår google noe helt annet. Mon tro om det er i tråd med deres «Do no evil»-motto…

Vi vet de egentlig heter guillemets, men det var vi ikke så flink til å stave som norske fnutter.

Ellers ble vi litt positivt overrasket her om dagen da vi utnyttet vår litt finurlige døgnrytme i søken på ledig lab-plass. Klokka 2300 så vi for oss at labben ville være tom. Det var jo en uke igjen til innlevering og greier. Vi tropper opp med en McD-kaffe, sikkert en dødssynd i seg selv å ha med på labben, men vi skulle jo være alene. Drar kort og gjør vår entré, men jommen satt det ikke en skrue der, helt alene. Utifra litt visuell inspeksjon så det ut til at han lå litt etter i løsninga, pluss at han hadde ørepropper i ørene, ikke sånne hvite hipster-propper, men sånne gule for å holde lyden ute. Funky!

Vel tiden gikk, da vi skulle gå klokka to hadde vår lab-partner-in-crime også kommet seg på bena, og spurte om vi også ville ha en cola, ettersom han skulle ned til cola-automaten. Litt perpleks takket vi nei for vi var jo på vei heim (og ikke er vi spesielt glad i cola), men takk som byr. I denne tiden av åpenhet og greier, så kan vi like godt vise alle korta, han spurte vel om vi ville ha cola fordi han alikevel skulle til det han kalte ATM’en (men vi tolket det til vendingmachine), in all fairness så var han tysk.

Og det våre venner, knytter sammen hele dagens post. «Do no evil», tyskere, cola og “I’d like to teach the world to sing in perfect harmony” er alle sammen beslektet. Opp til dere å finne ut hvordan. Det er kanskje en premie i det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to I’d like to teach the world to sing (in perfect harmony)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *