Jeez Louise!

Dagens link: http://www.cousincouples.com/ en (politisk korrekt) side om å gifte seg med søskenbarnet sitt. Det var veldig fristende å trolle disse raringene, men vi velger å skrive her i stedet da de sikkert har sitt å stri med fra før.

Sjekk ut fakta-seksjonen som har gullkornene:
“Cousin couples have only a slightly higher incidence of birth defects than non-related couples.” mens de lengre nede på samme side skriver “Children of non-related couples have a 2-3% risk of birth defects, as opposed to first cousins having a 4-6% risk.” .

Det får vi til å bli dobbelt så mye. Forståelig at det er slightly hvis man er født med 12 fingre og 12 tær… da har man jo litt å gå på mener vi.

Forøvrig en litt sped liste over kjente “cousin couples”. Der de virkelig har trekt frem solskinnshistoriene. Gjerne av slaget Jerry Lee Louis, okei musiker, men det er ikke så okei å gifte seg med ei 20 år yngre jente… når hun kun er 13. Da hjelper det ikke at hun er søskenbarn. De unnlater forøvrig å nevne glansbilde-gimpen Toulouse-Lautrec som virkelig vet hva det betydde å være barn av nære slektninger…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Jeez Louise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *