La det bare være skrevet

en gang for alle:

VI har ikke fjernet oss fra planet.samfundet.no, det er det noen andre som har klart. Vi er ikke helt sikre på motiva, men vi jobber med diverse teorier innenfor domenet konspirasjon.

For tiden er vi veldig travle, vi driver med banebrytende forskning og jobber for tiden med en applikasjon av Stokes Law til skrivebord. Vi har en teori nemlig. Gode gamle Stoke var kanskje mer opptatt av væsker og vassdrag, men vi har klokketro på dette:

w=\frac{2(\rho_p-\rho_f)gr^2}{9\mu}
stoke mente:

where w is the settling velocity, ρ is density (the subscripts p and f indicate particle and fluid respectively), g is the acceleration due to gravity, r is the radius of the particle and μ is the dynamic viscosity of the fluid.

Vi tror:

where w is the settling velocity, ρ is density (the subscripts p and f indicate ROT and SKRIVEBORD respectively), g is the acceleration due to gravity, r is the radius of the ROTET and μ ER STØRRELSEN PÅ SKRIVEBORDET.

Ved hjelp av denne nye teorien kan vi nå forklare og forutsi hva, hvem og hvorfor det nå ligger sedimenter med ting på skrivebordet selv om det er under en måned siden vi mønstret krefter og ryddet av alt. Foreløpig sliter vi litt med å finne et uttrykk for radiusen på et a4-ark, det er nemlig disse som ser ut til å samle seg.

Plan b er å foreta kjerneboring og se på tykkelsen av lagene forutsi når hele skrivebordet kommer til å kollapse og vi kan erstatte det med et nytt ryddig et.

Det var dagens visdom fra snabel, og med påholdent tastatur, alf.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to La det bare være skrevet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *