NTNU – og utdanning av fremtidens herskere

I dette åpne brev til NTNU, studieavdelingen (og forsåvidt blahblah-kollegiet eller hvem det nå er som godkjenner nye fag) så foreslår vi at det innføres følgende fag som innføring for alle Gløshaugenstudenter. Det kan kanskje implementeres som en ekstra modul i Ex. Phil. eller som en del av informatikk grunnkurs.

 

Dette i lys av at en hel haug med såkalte teknologistudenter har prestert å gjøre idiotiske ting mens kameraene til Vakt&Sikring surrer og går. Hvordan skal det gå med disse studentene når de skal stjele kontorrekvisitta hos sine fremtidige arbeidsgivere?

 

Her bør NTNU komme på banen! Vi foreslår følgende fag, vi har tilogmed tillatt oss å formatere det slik studiehåndboka gjør slik at det bare er for NTNU å fylle inn detaljene så er vi i gang.

 

Etter dette mesterstykket så setter vi oss tilbake og nyter resten av førjulstiden med en solid dose Hattings. Det eneste produktet som ikke lar seg affisere av Baby Jesus-messe. Hattings for reals y’all!

“Storebror ser deg – alltid 101”

TDT4001 Storebror ser deg

Pass deg for storebror

Watch out for Big Brother

Faglærer: (NTNU: Fyll inn her)

Koordinator: (NTNU: Fyll inn her)

Uketimer: Vår: 4F+7Ø+1S = 7.5 SP

Tid: Tid og sted for undervisning kunngjøres på nett.

SP-reduksjon: IT1104: 7.5 SP, SIF8005(v.3): 7.5 SP, SIF8005: 7.5 SP, SIF8005(v.2): 7.5 SP, TDT4130: 1.2 SP

Karakter: Bokstavkarakterer Obl. aktiviteter: Øvinger, Prosjekt

Læringsmål: Studentene skal få ferdigheter i å unngå overvåkning, trening i countersurveillance teknikker og kjennskap til og forståelse for anvendelsesområder, begrensninger og underliggende teori. Samt plassering på Gløshaugen. Grunnleggende innsikt i plassering av, hvordan de fungerer og konsekevensene av videoovervåkning når man ønsker å (kaste tonnevis av dusken) / (stjele juletrær) / (gjøre annen jævelskap) – stryk det som ikke passer. Og forsiktige soaréer inn i mer kompliserte emner som kombinasjonen personlig PIN og ID-kort kombinert med videoovervåkning og utføring av jævelskap.

Læringsformer og aktiviteter: Forelesninger, øvingsforelesninger, individuelle øvinger og prosjektarbeid i grupper. Prosjektoppgaven går ut på å stjele 3 juletrær på 2 dager uten å bli tatt. Ved utsatt eksamen (kontinuasjonseksamen) kan skriftlig eksamen bli endret til muntlig eksamen.

Kursmateriell: Oppgis ved semesterstart.

Vurderingsdel Dato/Tid Tell.andel Hjelpemiddel

SKRIFTLIG EKSAMEN Kunngjøres på nett 100/100 A

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to NTNU – og utdanning av fremtidens herskere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *