Selskapet Facebook verdisettes etter antallet nåværende og fremtidige brukere. Men Kate Geminder, ansvarlig for brukervennligheten, mener likevel ikke at det er for å klamre seg fast til brukerne at det er så vanskelig å slette sin profil. Ifølge henne handler det om at selskapet tar vare på dem som kanskje vil komme tilbake ved en senere anledning.

– En vanlig dag er antallet brukere som reaktiverer kontoen sin nesten halvparten så mange som antallet som deaktiverer sine kontoer, skriver hun i en pressemelding.

Vel kall det hva du vil, uansett så er netto i favør av sletting og ville antageligvis mistet mange fler om det hadde vært enkelt å gjennomføre.

For et selskap som ikke er på børs, men antageligvis bare venter på rett øyeblikk for å gjennomføre en IPO, så er det vel selvfølgelig krise om man mister det eneste asset man har. Hva skjer med verdien om man faktisk når metning og man får en total nedgang i antallet brukere…

Zuckerberg, sov godt mens du kan. It always ends in tears.

Vi lurer litt på hvordan man teller “fremtidige brukere” det er noe som heter “sky’s the limit”, men den mengden er vanskelig å regne med…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *