Hijabsnut

Noen vil inn i politiet og ha på seg skaut, mange er mot det. No surprise!

Problemet, som Snabel&Alf ser det, er at argumentene mot er så flakkende at ingen har lyst til å bli fersket i å være enig med naboen. For alle vet jo at han er en hylende rasist. Likevel har han til tider rett…

Snabel&Alf bryr seg egentlig ikke så mye om hva folk har på hodet når de fanger skurker, forutsatt at de holder seg til det seff. Vi velger dog å dele med dere vår skepsis til argumentet mot hijab, nemmelig at det ikke er lov i Pakistan engang.

Det er vel og bra det, men hvis vi skal forme våre lover og regler utelukkende på det de driver med i Pakistan så foreslår vi også at Norge også endrer voldtektsparagrafen til å passe med Pakistans Sharia lover[1].

[1] som visstnok sier at hvis man ikke har 4 mannlige vitner på at man ble voldtatt, så driver man med utroskap. Utroskap er som kjent straffbart med årevis i fengsel… Vi vet at det er en epler-og-appelsiner-vits inniher…

Addendum: Etter at vi formulerte dette lille åpne brevet til verden, så oppdaget vi også at vi tilsynelatende har fått en ny gruppering som sonderer terrenget. Samene. De har ikke tilgitt oss, kan de meddele: Hijab truer det samiske.

…det er aldri så galt at det ikke er godt for noe…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hijabsnut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *