Snabelalf 2.0 og medisinsk forskning

I tråden meta, så har vi her i snabelialfium nå flyttet våre digitale savanner noe. Det var smertefritt og det er egentlig ikke så mye mer å si om den saken. Det døyver forhåpentligvis utolmodigheten til visse kverrulanter at vi nå har tatt opp saken og vedgått endringen[QED].

Snabel og Alf registrerer med spenning at alle og enhver har en mening om HPV-vaksinering. Snabel bryr seg ikke så mye ettersom det er snakk om humant papillomavirus. De elephantine virii har man ikke vaksiner mot, men Snabel har heller ingen livmor så da går det forsåvidt opp-i-opp.

HPV-karfuffelen viser bare enda en gang at folk liker å ha meninger uten å nødvendigvis gjøre mer research enn forsiden av Blabladet. Ikke noe nytt der.

Enda en gang, la nå ikke de som har faktagrunnlaget ta beslutninger, la oss blande oss inn alle sammen slik at den vitenskapelige debatten drukner i forsøk på å forklare pleti hvordan kliniske studier foregår eventuelt hvordan vaksinering foregår. Dette er ikke en kreftvaksine, men søker å ha effekt mot forstadiene til kreft. Won’t somebody think of ze chiiiiildren?

Vårt forslag er å fjerne det norske folks kollektive livmødre, hvilke andre måter kan man oppnå 0% livmorhalskreft?

pluss at vi ønsker å sende ut en spørreundersøkelse med spørsmål om du(dere) har lyst til å injisere deres lille lovende med levende bakterier*? Hvis ja, hvorfor ikke injisere med vaksine uten?

* som i BCG, MMR, etc.

 

Poenget er, som vi har forstått det, ikke så enkelt som vg/db klarer å besudle til debatten. Det er også derfor det er fånyttes å prøve å måle opinionen ved å ha et ja/nei-spørsmål på baksiden av adressa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *