nitten-åtti-TOLV!

Woop woop! Det er nytt år. Vi gjør ikke som Adele-elskerne her over. Ikke stiller vi opp i ledertrøyer i den europeiske pressen heller. Bare så det er sagt. Ekte ledere trenger ikke dress-to-impress, så lenge vi bare dress-to-avoid-uncomfortable-attention.

Derimot så bruker vi året på internettet sammen med alle de andre figurene:

Vi liker spesielt godt at man poster med fullt navn og fullt bilde i riksmedia. Når man atpåtil er så dårlig i elementær fysikk så er det vel greiest at man kringkaster det. Sånn til skrekk og advarsel.

For ordensskyld så er volumet av en slik “laptop-veske” på 0,032 m^3. Fylt med vann skulle den vel da veie omlag – ja jommen – 32 kilo. Hadde det vært gull så ville kofferten veid 608 kilo. Reiser man med Norwegian, som er litt mer smalhans, så kan det lønne seg å pakke gullet i flytende form, da vil det bare veie 544 kilo. Det blir jo litt mindre gull med, men det får en bare bite i seg hvis en absolutt skal spare på flybillettene.

Så ikke bare beste fall teoretisk, men høyst praktisk også. Hurra. Godt at vi er så glupe at vi kan fortelle internettet om det.

Vel nå må vi tilbake til komfyren, vi skal smelte om gullreservene til carry-on size.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *