Bloggosfæren har krympet…

…alle de andre har jo lagt inn årene. Vi gir oss ikke, men satser på å revitalisere oss selv ved å gå rett i rosablogg-tematikken:

Ettersom det er 100 år siden kvinner fikk stemmerett, så tenkte vi å feire å se hva kvinner har fått utrettet disse 100 årene. Dette er en brannfakkel som sikkert kommer tilbake og biter Snabel i halen – men det kan jo hende han liker det.

Denne posten er bragt til dere kjære usynlige internettmennesker, takket være jentebølgen som gjorde at det var kø uten for gubbdagisen i går (les: Klaus Olsen, han som selger lyspærer, sagblader og wd-40 – alt i samme butikk. Herrrlig). Når sant skal sies, så sto alle damerne med tights i kø for å ta heisen… de skulle jo ned å løpe langt – da er rulletrappa a bridge too far. Det er ironi, men nå skal vi holde oss til den nye agendaen. Rosa-tema…

IMG_1060

Dette er den nye kampsaken. Snabel og Alf stiller seg bak, på mange måter kan vi definitivt ikke stå i bresjen. Uansett, det er jo valg til høsten og greier, vi stemmer begge på det første partiet som setter mensen på dagsorden. Med dette er hansken kastet, Erna, Siv, Jens, Trine Grei-Skrande, hvem av dere plukker den opp? Det kan være akkurat den stemmen som gjelder…

 

Se så, nå er vi temmelig nært hva som må kunne sies å være et rosablogger-tema. Hvis vi nå bare avslutter med et relativt banalt og uinteressant spørsmål er vi definitivt innenfor, så:

Kjære leser, har du mensen?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Bloggosfæren har krympet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *